21 Aralık 2008 Pazar

9.x Telefonlar İçin Ofis Programı - Office Suite 5.0

9.x Telefonlar İçin Ofis Programı - Office Suite 5.0

MobiSystems OfficeSuite v5.0 S60v3


Cep telefonunuzdan ofis belgelerinizi görüntülemek, düzenlemek ve yeni belgeler oluşturmak için kullanabileceğiniz ödüllü bir mobil ofis uygulamasıdır.

Word, Excel and PowerPoint® dosyaları Symbian telefonunuzda

New Release!!! Now available OfficeSuite 5 with Microsoft Office 2007® Support

OfficeSuite tam bir mobil ofis çözümüdür. Önceki sürümlerinde sadece dosyaları açmaya,okumaya ve bazı ufak uygulamalara izin verirken 4.0 sürümünde ve bu sürümünde(v4.6) dosyalar üzerinde çok sayıda ve çeşitte değişiklikleri yapmaya da olanak tanıyor. Program ile Word, Excel ve PowerPoint dosyalarınızı cep telefonunuzda görüntüleyebilir, düzenleyebilirsiniz ve yeni dosyalar oluşturabilirsiniz.

OfficeSuite Word Editörü



OfficeSuite'in sözcük editörü ile profesyonel dökümanlar, raporlar, iş mektupları ve broşürler yaratılabilir, bunlar e-posta ile gönderilebilir. Gerçek yazı tipi (true type) ve unicode desteği sağlar, 6 dilde ileri yazım teknikleri kullanır, yanlış kullanılan kelime veya hecenin altını çizer.

OfficeSuite'te Excel Yönetimi



Bu uygulama kullanıcının microsoft ile pc'de çalıştığı dosyaların( XLS, XML ile CSV nin) cep telefonunuzda doğru biçimlenmesini sağlar. Bu tür dosyaların tamamını microsoft şablonunda açar, gerçek yazı tipleri ve çeşitli yazı karakterleri ile çalışır. Bu yazıları boyar, tipini değiştirir ve biçimlendirir. Yazılanları geri al ve tekrarla özellikleri vardır.

OfficeSuit'te PowerPoint® Sunumları



Cep telefonunuzdan high-impact sunumlarınızı yapmanıza olanak sağlar.
PPT ve PPS dosyalarını destekler. Kaymagörüşü, kayarak geçişler, notlar ve hat görüşü gibi çeşitli oynatma seçenekleri vardır. Gerçek yazı tipleri ve unicode destekler. Tam ekran oynatma imkanı sunar.

Unsigned bir uygulamadır. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/175389946/MobiSystems.OfficeSuite.v5.0.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned-illusion.rar

cilekesh™@murat-yuksel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder