21 Aralık 2008 Pazar

9.x Telefonlar İçin Windows Benzeri Başlat Programı

9.x Telefonlar İçin Windows Benzeri Başlat Programı

MobiFun Soft SmartSettings v2.10 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned illusion



Smartsettings programının son versiyonudur!

Smart Settings telefonunuzu eşsiz yapar. Favori programlarınıza hızlı erişim, artırılmış güvenlik ve otomatik kilitleme ile hem zaman tasarrufu yapacaksınız hem de telefonunuzdan gerçekten hoşlanacaksınız.



Smart Settings telefonunuzu korumak ve eşsiz bir görünüm vermek için dizayn edilmiştir. Telefonunuzun kaybolma ihtimaline karşı tuş kilitleme özelliği yanısıra telefonunuzun 10 haneli master kodunu kullanarak telefon için engelleme koyabilirsiniz, kilit mesajı düzenleyebilirsiniz ve en çok kullandığınız uygulamalara hızlı erişim sağlayabilirsiniz.

Ana özelliklerin açıklamaları:

* Start Menu(Başlat Menüsü): Telefonunuzu kendi zevkinize göre eşsiz bir görünümde düzenlemenizi sağlar. Bu özellikleri favori uygulamalarınıza hızlı erişim için kullanabilirsiniz. Bunlar için hızlı tuşlar seçebilirsiniz (1-9) Bundan sonra bu uygulamalara sol seçim tuşu+kendi hızlı tuşları ile erişebilirsiniz.

* Easy Unlock(Kolay Kilit Açma): Varsayılan tuş kilidi kombinasyonu yerine ('Tuş kilidini aç' + *) kendinize kolay gelen en iyi tuş kilidi açma kombinasyonu oluşturabilirsiniz. . Bu seçenek ile telefonunuzun tuşlarını sadece tuş kombinasyonlarını bilenler açabilir. Burada ayrıca tuş kilidini açmaya çalışanlar için bir ekranda görünecek bir mesajda oluşturabilirsiniz. Bir başka özelliği de, gün içinde belirleyeceğiniz periyodik zaman dilimiyle tuşlara dokunduğunuz zaman ekranışığının yanmasını da düzenleyebilirsiniz. Bu sayede gece de gündüz gibi kolay olacaktır sizin için.

* Auto Lock Options(Otomatik Kilitleme Seçenekleri): Kazara çağrı yapmanızı engellemek için, bu bölümde kendinize otomatik kilitleme süresi belirleyebilirsiniz. Aynı zamanda tuş kilidinin istediğiniz herhangi bir programda devreye girmemesini de sağlayabilirsiniz. Bunu seçerseniz, o programlarda tuş kilidi deaktif olacaktır ve tuşlar kilitlenmeyecektir.

Yapılan düzenlemeler;

*Unsigned uygulamalarda yasanan problemler giderilmiş
*Java uygulamalarda yasanan ikon problemi giderilmiş
*Telefona reset atma seçeneğinde onay mesajı eklenmiş
*
Başlat menüsü adı artık değiştirilebiliyor
*
Program ikonun değiştirme seçeneği eklenmiş.
*
Telefona reset atma seçeneğinde onay mesajı eklenmiş
*
Otomatik tuş kilidi kombinasyonlarını iptal edip yeni kombinasyonlar oluşturabilirsiniz.
*Tuşlar kilitli yazısı yerine istediğiniz farklı bir şeyi yazabilirsiniz.


Programa kayıt icin herhangi bir 5 haneli rakam girmeniz yeterlidir. (Örn. 00000)

Unsigned bir uygulamadır. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/175403879/MobiFun.Soft.SmartSettings.v2.10.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned-illusion.rar

cilekesh™@murat-yuksel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder