21 Aralık 2008 Pazar

Epocware Handy Shell v1.03 S60v3 SymbianOS9.1 regged illusion

Epocware Handy Shell v1.03 S60v3 SymbianOS9.1 regged illusion

Telefonunuza yeni bir menü görünümü ekleyebilirsiniz. Daha fazla kısayol, daha çabuk uygulamalara erişim ve fazlası..




Bu uygulama ile masaüstünüz bambaşka bir kimliğe bürünsün. Aktif bekleme ekranını bildiğimiz nokia telefonların çok daha ötesinde bir düzenlemeyle kullanmak isterseniz bu uygulamayı mutlaka yükleyin.

Uygulama 3 ana pencereden oluşuyor. Birinci ekranda bugün görüntüsü, ikinci ekranda uygulamalar ve üçüncü ekranda da telefon kişileri mevcut.

Ana ekranda yani bugün görüntüsünde, aktif bekleme ekranı ikonlarına altı tane daha ekleniyor, bunların ikisini özelleştirebilirsiniz yani kendi istediğiniz uygulamaları seçebilirsiniz. Diğerlerinde ise mesajlarınız, bluetooth bilgisi (açık kapalı) gelen aramalar ve gelen mesajlar olarak belirli standart olarak.

Ayrıca uygulama ile aktif bekleme ekranınızdaki düzeni de değiştirebilirsiniz. Yani saati en alta veya ortaya alabilirsiniz, aktif bekleme ikonlarını kaldırabilirsiniz, veya yerlerini konumlarını değiştirebilirsiniz. Yine aktif bekleme ekranında ajanda bilgilerinize randevu kayıtlarınıza da ulaşabilirsiniz.

Uygulama penceresinde ise istediğiniz en çok kullandığınız 12 adet programı istediğiniz sıralamada yerleştirebilir (her satırda 3 pro, toplam 4 satır 12 pro) ve direk uygulamaya erişebilirsiniz.

Telefon kişileri penceresine ise en sık aradığınız 12 numarayı yine istediğiniz sıralamada ekleyebilir ve bir tıkla arama yapabilir mesaj gönderebilirsiniz.

Programı kurduktan sonra otomatik olarak başlayacaktır. Tuş takımınızdaki kırmızı tuşa basarak arkaplana atabilir veya varsayılan olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Uygulama bazı telefonlarda handy taskman ile çakışıyor, yani ikisi bir arada kullanılmıyor, o yüzden bunu kullanmak istiyorsanız handy taskmandan feragat edebilirsiniz. (Kendi telefonumda n95 son firmware sorun yok) Yine uygulama handy calendar programını da çalıştırmıyor. (Kendi telefonumda çalıştırmadığı için handy calendarı sildim, alternatif olarak papyrus kullanıyorum) Bunlar da ilerleyen versiyonlarda giderilecektir muhakkak. Çünkü oldukça ses getiren ve çok başarılı bir uygulama.

Uygulamanın 6120cde çalışmadığı da çoğu kullanıcı yorumunda belirtilmiş, bunu da unutmadan söyleyelim.

Program tema destekli olduğu için, kullandığınız tema ile birlikte sorunsuz çalışıyor. Ama bu versiyonda manuel olarak masaüstü resim yani duvar kağıdı kullanamıyoruz.

Programda aktif bekleme ekranının en alt kısmında günlük hava tahmin raporunu göreceksiniz. Bu eklenti maalesef sadece handy weather 6 versiyonu ile çalışıyor ve şu anda o eklentinin çalışması için handy weatherı satın almanız yada biraz daha beklememiz gerekecek.

Uygulama eğer Türkçe başlamazsa, veya kısayollar görünmezse kapatıp açın.

Aşağıdaki linkten kayıt edilmiş versiyonu indirebilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/175393829/Epocware.Handy.Shell.v1.03.S60v3.SymbianOS9.1.Regged-illusion.zip

cilekesh™@murat-yuksel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder