21 Aralık 2008 Pazar

9.x Telefonlar İçin Tuş Takımında Kısayollar Oluşturma Programı

9.x Telefonlar İçin Tuş Takımında Kısayollar Oluşturma Programı

Symbian Guru Cute Keys v1.00 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned BiNPDA





Cute Keys geniş kapsamlı işlemler için tuş takımında kısayollar oluşturur. Bir uygulamayı, multimedya dosyasını ve ya dökümanı açarken; SMS,MMS veya Email gönderirken; belirlediğiniz bir rehber kişisini açarken veya Bluetooth durumunu değiştirirken size zaman kazandırır. Cute Keys ile cep telefonunuzu kullanmak kolay ve hızlı!

Version 1.0 çıkış tarihi 17.01.2008

Genel Bilgiler:

Cute Keys tuş takımınına kısayollar oluşturmak ve kısayol tuşlarıyla farklı işlemleri hızlandıran S60 v3 serisi bir programdır. Cute Keys ile aşağıdaki işlemler için kısayollar oluşturabilirsiniz:

* Telefonda yüklü seçtiğiniz uygulamayı açmak.
* Belirlediğiniz multimedya dosyasını veya dökümanı açmak.
* Belirlediğiniz kişiyi aramak.
* Seçtiğiniz rehber kişisini telefon rehberinden açmak.
* Bluetooth durumunu değiştirmek.
* Belirlediğiniz alıcılara SMS/MMS/eMail göndermek.
* Belirlediğiniz web sitelerine hızlı ulaşmak.

Her kısayol telefonunuzun tuş takımında iki, üç, veya dört tuş belirleyerek düzenlenir. Daha çok iki tuş kullanabilirsiniz, biri seçtiğiniz özel tuş, ikincisi ise bir sayı tuşu. Klavyeli telefonlar daha fazla seçenekten yararlanabilir; PC de olduğu gibi kısayollar oluşturabilirsiniz.
Oluşturabileceğiniz kısayol sayısının limiti yok, limit sayısı sadece donanımızla sınırlıdır.

Lütfen not: İki sayı tuşunu kullanarak bir kısayol oluşturamazsınız, en azından bir tane özel tuş veya joysticki kullanmalısınız.

Cute Keys İşlemleri:

Cute Keys ile işlem yapmak çok kolay. Yeni kısayol belirlemek için uygulamaya girip, adını seçip, tuş takımı kombinasyonunu belirlemelisiniz. Bundan sonra Cute Keys uygulumasından çıkabilirsiniz.
Şimdi, eğer yapmak istediğiniz işlem için belirlediğiniz kısayol kombinasyonuna kısaca basarsanız işlem çalışacaktır. Örneğin, eğer en iyi arkadaşınızı aramak için “*”ve ”5” tuşlarını kısayol olrak belirlemişseniz, bu tuş kombinasyonuna bastıktan sonra, bu numaraya aramanız gerçekleşecektir.

Lütfen not: tuş kombinasyonuna basma işlem sırası telefon modellerine göre değişkenlik göstermektedir. Bazen önce özel tuşa ardından numara tuşuna basmanız gerekirken, bazen de bunun tam tersi gerekebilir. O yüzden lütfen tecrübe edin!

Kısayollar genel olarak bütün sayı tuşları ile özel tuşlar ve joystick ile yapılan işlemlerde sorunsuzdur, bu yüzden en azından 80 kısa yol kullanabilmeniz mümkündür.

Anahtar Özellikler:

* Geniş kapsamda işlemlere tuş kombinasyonlarıyla hızlı ulaşım: favori uygulamalar bir tuş basma uzaklığında.
* Kısayolları cep telefonunuzda hangi bölgede olursanız olun kullanabilirsiniz: bir arama yaparken veya bir uygulama içindeyken.
* Kısayollarda limit yok: kısayollar bütün sayı tuşlarıyla birlikte özel tuşlar ve joystick hareketleri ile mümkündür.
* Belirlediğiniz kişilerinize kısayollar ile SMS, MMS veya email gönderebilirsiniz, yani sadece mesaj editörünü açmakla kalmaz.
* Bluetooth durumunu bir tuşa basarak değiştirerek hem zaman kazanırsınız hem de telefonunuzu korursunuz.
* Bir kısayol tuşuyla favori web sitelerinize hızlı ulaşabilirsiniz.

Unsigned bir uygulamadır. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/175414892/Symbian.Guru.Cute.Keys.v1.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned-BiNPDA.rar

cilekesh™@murat-yuksel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder